16 aprilie 2024
No menu items!

La Mănești s-a sistat furnizarea apei potabile! Hidro Prahova începe igienizarea rețelei de alimentare cu apă!

HIDRO PRAHOVA va pune la dispoziția locuitorilor comunei apă potabilă, cu ajutorul unor containere amplasate pe domeniul public

Cele mai vizualizate articole

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a decis astăzi, 16.12.2022, sistarea furnizării apei potabile în toată comuna Mănești, începând cu ora 17.00, pentru a permite desfășurarea operațiunilor în vederea igienizării rezervoarelor de înmagazinare, precum și a conductelor de transport și distribuție. Estimăm că lucrările de igienizare a rețelei de alimentare cu apă a comunei Mănești vor dura 5-7 zile.

După finalizarea operațiunilor de igienizare, se vor realiza analize fizico-chimice și bacteriologice, pentru confirmarea încadrării nivelului de potabilitate în limitele legale. Reluarea alimentării cu apă se va realiza din Forajul nr.3. Potrivit DSP Prahova, nivelul de potabilitate pentru această sursă este conform prevederilor legale.

Săptămânal, va fi monitorizat parametrul “arsen”, atât în sursa de alimentare, cât și în rețea.

Până la reluarea alimentării cu apă a comunei Mănești, societatea HIDRO PRAHOVA SA va pune la dispoziția locuitorilor comunei apă potabilă, cu ajutorul unor containere amplasate pe domeniul public.

Pentru a preveni eventuale sincope în relația cu Direcția de Sănătate Publică Prahova și administrațiile publice locale din județ, societatea HIDRO PRAHOVA SA a adus îmbunătățiri ale procedurilor operaționale, astfel încât consumatorii deserviți de societatea noastră să fie informați cu privire la calitatea apei furnizate și a eventualelor situații de neconformitate.

În maxim 24 de ore de la producerea oricărui eveniment de neconformitate, populația va fi informată concomitent, prin intermediul panourilor autorizate de pe raza localității unde are loc neconformitatea, prin mass-media locale și prin website-ul www.hidroprahova.ro.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ATENŢIE, PĂRINŢI! UN COPIL A DISPĂRUT DINTR-UN PARC DIN PLOIEŞTI! SFATUL POLIŢIŞTILOR

În această după amiază, în jurul orei 18.45, un bărbat a anunţat la 112 faptul că fiul prietenei sale,...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies