6 iunie 2023
No menu items!

BANI EUROPENI PENTRU PREVENIREA INFECŢIILOR NOSOCOMIALE LA SPITALUL SCHULLER PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Spitalul Municipal (Schuller) Ploieşti va fi dotat cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale, investiția fiind asigurată în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene.
Valoarea finanţării nerambursabile aferente proiectului „Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Municipal Ploiești” este de 12,3 milioane lei.
Principalele obiective în cadrul proiectului au în vedere dezvoltarea, îmbunătățirea capacității și capabilității laboratorului pentru efectuarea de analize specializate de microbiologie din cadrul Spitalului Municipal Ploiești, precum și achiziționarea de echipamente destinate reducerii infecțiilor nosocomiale.
Prin dotarea laboratorului de microbiologie existent cu tehnologii de ultimă generație, achiziționarea unui analizor pentru identificare microbiană prin spectrometrie de masă MALDI – TOF și achiziția unui Sistem automat de identificare și testare a sensibilității la antibiotice și antifungic, se vor asigura creșterea calității rezultatelor obținute și integrarea rezultatelor monitorizărilor și a studiilor de cercetare la nivel european.
Valoarea totală a proiectului este de 12,307,532.77 lei fără TVA.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

GREVĂ ŞI ÎN SĂNĂTATE! ANUNŢUL FEDERAŢIEI SANITAS

Federaţia SANITAS anunţă că salariaţii din sistemul sanitar şi de asistenţă socială vor intra în grevă japoneză, începând de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH