14 iulie 2024
No menu items!

DEȚINUT EVADAT DIN PENITENCIARUL PLOIEȘTI

Cele mai vizualizate articole

Un deținut care era incarcetar la Penitenciarul Ploiești dupa ce a fost condamnat pentru talharie calificata a evadat, azi, de la secția exterioara Movila Vulpii a unității de detenție.

In jurul orei 17:35, s-a constatat că deținutul D.C., în vârsta de 34 de ani, recidivist condamnat definitiv la 12 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhârie calificată, clasificat în regim deschis a părăsi neautorizat prin escaladarea gradului împrejmuitor secția exterioară Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiești.

În vederea capturării deținutului, au fost dispuse masuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratul General al Politiei Române, Inspectoratul General al Politiei de Frontier, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Prahova.

Deținutul are înălțimea de 1,67 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, față rotundă, ten deschis, frunte mijlocie, nas frânt jos, gura mijlocie, bărbie normală, păr șaten, nu poartă mustață, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta șapcă roșie, pantaloni crem și vesta de culoare închisă.

Pentru orice informatie cu privire la persona din fotografie, apelați numarul unic de urgent 112 sau Penitenciarul Ploiesti, la numerele 0244.526.834 sau 0244/526.325.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT! PRAHOVA FIERBE! COD ROȘU DE CANICULĂ, TEMPERATURI PESTE 40 DE GRADE!

Situație fără precedent în România! În această perioadă, este în vigoare un Cod rosu de canicula valabil pentru mare...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies