28 mai 2022
No menu items!

Un bărbat ratacit prin munți este căutat de două zile

Cele mai vizualizate articole

Salvamontiștii din Prahova au căutat toată ziua un barbat din Busteni, in vârsta de 47 ani. Acesta a anunțat telefonic ieri seara ca este blocat pe un traseu din Bucegi fără sa poată da, însă, repere exacte.

Salvatorii montani au început căutarea încă de aseară fiind formate echipe de salvatori din cadrul Salvamont Bușteni, Salvamont Sinaia si Salvamont. Primele căutări s-au făcut pe Platoul Bucegilor și au fost extinse către Jepii Mari. Acțiunea de cautare a fost extrem de dificila, datorita configurației terenului, întunericului, a stratului mare de zăpada, a temperaturilor scăzute și, mai ales, lipsei de informații. Cautarile au fost reluate in acesta dimineața, dar au ramas si astazi fara niciun rezultat.

Peste douăzeci de salvamontisti din Busteni, Sinaia si Prahova, si un elicopter SMURD, au cercetat potecile din abruptul Prahovean si o parte a Platoului Bucegi, in speranta ca vor da de urma celui dispărut. Gheorghe Haiduc, șeful SALVAMONT Busteni a declarat ca “sansele ca acesta sa mai fie gasit in viata sunt destul de mici, tinând cont de temperaturile scăzute din timpul noptii”. Maine dimineata vor fi reluate căutările.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH