8 august 2022
No menu items!

Oferta PLUS pentru Ploiești: Răzvan Enescu

Cele mai vizualizate articole

Un tânăr arhitect, de 35 de ani, vrea să fie primar! Candidatul PLUS Prahova pentru primăria Ploiești, Răzvan Enescu și-a prezentat platforma sa electorală, realizată pe zece puncte, zece domenii în care ploieștiul suferă de ani de zile.

Este vorba de reducerea poluării, transportul public,sănătatea, educația, urbanismul, eficiența activității administrației locale, iluminatul public, transparența decizională… despre unele dintre proiectele sale au vorbit de-a lungul anilor și alți candidați, așa că publicul prezent în sală sau cel de pe rețelele de socializare s-au arătat cam sceptici, dar faptul că un arhitect a prezentat, nu doar ”schițe”, ci astfel de obiective realizate deja, la noi, în țară, înseamnă că se poate.

Rămâne de văzut dacă Enescu va fi candidatul unic al alianței USR-PLUS, deoarece și USR are un candidat anunțat, iar metoda de selecție între cei doi competitori nu a fost stabilită.

La momentul actual, în cursa pentru primăria Ploiești nu avem niciun candidat declarat oficial, zvonurile fiind multe, iar printre numele vehiculate aflându-se: Andrei Volosevici, Cristian Ganea, Adrian Dobre, Radu Oprea, Iulian Bădescu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH