14 iulie 2024
No menu items!

La PSD Prahova s-a dorit continuarea, nu schimbarea!

Cele mai vizualizate articole

Deși era un zvon că vom vedea schimbări majore în conducerea PSD Prahova, uite că minunea nu s-a întâmplat.

Aproape 200 de delegați, cu o serie de primari absenți, dar cu Daniel Savu invitat de onoare, au ”votat” o listă de vicepreședinți, un secretar general, un președinte executiv și un președinte. Pe lista de vicepreședinți se regăsește Mircea Cosma, fost președinte, dar încă cu niște dosare nerezolvate.

Nu se regăsește Andreea Cosma, deputat și nici Vlad Cosma, fost deputat, care, de altfel a și lipsit de la ședință. În schimb vicepreședinți mai sunt: Laura Moagher-Fulgeanu, Cristian Ganea, Robert Vâscan, Radu Oprea, Florin Constantin, Andrei Nicolae, Răzvan Ursu, Sorin Popa, Rareș Enescu, Georgiana Ardelean, Adrian Lungu.

Din partea conducerii naționale au venit doar secretarul general PSD, Paul Stănescu și senatorul Titus Corlățean. Marcel Ciolacu, actualul lider PSD, a lipsit, motivând o problemă de sănătate. L-o fi deochiat cu o seară înainte Denise Rifai, că era sănătos tun atunci. Nu a lipsit dintre invitații de onoare Grațiela Gavrilescu, actualmente membră Forța Națională, care a avut un mesaj mai pesedist decțt cei mai înrăiți membri PSD. De, poate se lipește un nou mandat de parlamentar…

La final, la sesiunea de răspunsuri în fața presei, au început codelile. Ba că nu ne e teamă de anticipate, dar nu le vrem, ba că nu ne e frică de alegeri în două tururi, dar vom vota moțiunea… cu cine în afară de UDMR??? Nici în privința numelui viitorului președinte PSD nu s-a dat un răspuns concret: poate Ciolacu, poate Grindeanu. Referitor la situația lui Teodor Meleșcanu, pesediștii nu au nicio problemă, vor propune un candidat, de data asta din rândul PSD, dar nicio jenă că l-au votat, nelegal spune CCR, pe Meleșcanu!

Și despre candidatul pentru primăria Ploiești lucrurile nu sunt clare, deși la alegerile de la PSD Ploiești era certă candidatura lui Cristian Ganea (au trecut ceva mai mult de 24 de ore de la aceste alegeri), acum, realesul președinte PSD Prahova, Bogdan Toader, ne-a precizat că sunt 5 variante de candidat, printre ele Cristian Ganea, Radu Oprea și Rodica Paraschiv, însă nu vor face cunoscut numele decât după ce află cine vor fi contracandidații de la celelalte partide! Adică dacă sunt șanse ca PSD să câștige primăria se merge cu un candidat, dacă nu cu altul? Cam așa am înțeles noi.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT! PRAHOVA FIERBE! COD ROȘU DE CANICULĂ, TEMPERATURI PESTE 40 DE GRADE!

Situație fără precedent în România! În această perioadă, este în vigoare un Cod rosu de canicula valabil pentru mare...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies