9 august 2022
No menu items!

Președintele PMP Prahova a votat împotriva moțiunii!

Cele mai vizualizate articole

Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a votat împotriva moțiunii de cenzură propusă de PSD.

Iată ce a declarat dputatul prahovean după votul din Parlament: ”Firește că am votat, astăzi, împotriva moțiunii de cenzură a PSD. Pe de-o parte pentru că, asemeni colegilor mei din PMP, mi-am dorit sincer (nu ca alți politicieni, de la alte partide) ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin, așa cum este firesc într-un sistem democratic. Pe de altă parte, pentru că am convingerea sinceră că țara are nevoie de stabilitate politică și instituțională. Mai înainte de a fi politician și deputat, sunt cetățean. Și, de la statutul meu de cetățean, se vede că jocul politic de-a alegerile anticipate (care nu pot fi făcute așa de ușor precum își imaginează unii) riscă să ne arunce în haos instituțional, generator de criză economică.

Evenimentele zilei de azi au întărit credința mea că principala calitate a unui politician este responsabilitatea. Nimeni nu-și poate permite să pună soarta României mai prejos de meschinele calcule electorale și politice.

Indiferent de modul în care se vor derula evenimentele politice, vă asigur că eu și colegii mei din PMP-Prahova, vom construi, în continuare, cu responsabilitate, cea mai bună ofertă de candidați și de programe pentru comunitățile noastre, cu care ne vom prezenta în alegerile locale”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH