4 decembrie 2023
No menu items!

LA SINAIA ȘI LA BUȘTENI NU SE VA SCHIA IN ACEST WEEKEND

Cele mai vizualizate articole

Domeniile schiabile din Sinaia și Bușteni vor rămâne închise in acest sfârșit de săptămâna după viscolul de zilele trecute. Doar pârtiile din Azuga vor fi practicabile.

La Sinaia, la cota 2000, vantul a bătut cu peste 200km/ h reușind sa avarieze garajul gondolei Carp, iar zeci de copaci au fost doborati peste cablurile instalațiilor. Pana de curent mai lunga de 24 de ore a îngreunat și mai mult actiunile admistratorilor de a repara ce a stricat furia naturii. Conform declarație directorului domeniul schiabil, Maria Floricica, toate pârtiile și instalațiile rămân închise in zilele următoare.

Și pe domeniul Kalinderu, de la Bușteni, viscolul a generat pagube. Mai mulți copaci au căzut pe cablurile telegondolei. Administratorii pârtiilor din Bușteni evaluează pagubele și imediat ce vremea le va permite vor interveni pentru remedierea zonelor avariate. La Bușteni, in acest weekend este deschisă doar pârtia pentru începători din Fun-Park.

Singura stațiune din județul Prahova unde se va putea schia in condiții foarte bune in zilele următoare este Azuga.

Toată instalațiile care deservesc Pârtiile Sorica și Cazacu au fost repornire după furtuna și s-a constat ca sunt in stare perfecta. Pe pârtii s-a așternut un strat proaspăt de zăpada și chiar dacă in acest weekend sunt prognozate cele mai scăzute temperaturi din acest an, administratorii pârtiilor din Azuga ii asigura pe iubitorii sporturilor de iarna ca vor fi zile perfecte de schi.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH