2 octombrie 2023
No menu items!

CFR A FOST AMENDATĂ PENTRU MIZERIA DIN GĂRILE DIN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

      Comisarii din cadrul Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Prahova au efectuat controale in gările prahovene

         Au fost verificate 9 gări  din judetul Prahova si 4 agenti economici care desfășurau activități comerciale  în incinta sau imediata vecinătate a respectivelor gări.

Comisarii au dispus măsuri de remediere a deficiențelor constatate si au aplicat amenzi contravenționale in valoare totala de 120000 lei.

     Amenzi in valoare de 90 000 lei au fost date operatorilor de transport feroviar pentru mizeria găsită in grupurile sanitare, pentru condițiile proaste din sălile de așteptare cu scaune deteriorate, rupte; peroane fără instalație de iluminare; lipsa rampelor de acces  pentru persoanele cu dizabilitați; sali de așteptare fără instalație de încălzire; lipsa  registrului unic de control.

    De asemenea , au fost aplicate amenzi in valoare de 30 000 lei agenților economici care funcționează in zona  gărilor    pentru nerespectarea condițiilor de păstrare, depozitare și inscripționate pe ambalajul produselor alimentare; comercializarea produselor alimentare fără informații privind ingredientele alergene; vânzarea unor produse cu data durabilității minimale depășită și pentru lipsa registrului unic de control.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH