17 septembrie 2021
No menu items!

DUMINICA CU DRAGOSTE, FRUMOS SI MĂRȚIȘOARE LA PLOIESTI

Cele mai vizualizate articole

La Ploiești se continuă o poveste frumoasă cu artiști locali, creativi, care folosesc tehnici speciale, care făuresc minunății dichisite cu pasiune.

Așadar, duminică, 23 februarie, de dimineață până seară,  dacă va doriți o zi cu dragoste și mărțisoare lucrate cu talent și migala, puteți merge la The Taste Bistro la cea de a doua ediție a târgului de mărțișoare și cadouri  – Creativ v.02 – handmade, art, flowers, coffee & taste unde veți fi înconjurați de creațiile artiștilor handmade sau de cele ale designerilor de interior și floristici. Veți avea ocazia să cumpărați mărțișoare și cadouri autentice, unicat, chic, spectaculoase, lucrate cu pasiune, cu migală și cu pricepere, îmbinând utilul cu plăcerea de a vă relaxa într-o zi de duminică alături de prietene, mame, ba chiar și de soacre și de ce nu, de barbații pe care îi iubiți, la o cafea, prânz sau cină.

Cum vi se pare ideea unui mărțișor din licheni vii, piele, lână împâslită, cupru, lemn pictat, hârtie origami, ceramică sau mătase? Dar ideea unui tablou din fir metalic continuu sau din licheni, a unor decorațiuni cu mireasmă de lavandă sau a tabletelor parfumate din ceară, inmiresmate și presărate cu flori uscate?

 Intr-o perioada când toți căutam ” mărțișorul perfect”, duminica, s- ar putea sa aveți șansa sa-l găsiți la întâlnirea Creativ v.02.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PNRR pentru România va fi semnat pe 27 septembrie! Președintele CE vine la București

Președintele Comisie Europene, Ursula von der Leyen, va veni în România pe 27 septembrie, urmând ca cel mai probabil...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH