20 octombrie 2021
No menu items!

TROFEUL 20 PENTRU HALEP!

Cele mai vizualizate articole

O finală pe care toată lumea o considera a fi una dificilă pentru Simona Halep. Elena Rybakina a demonstrat că e în cea mai bună formă a ei, iar diferența de vârstă și înălțime o avantaja. Asta s-a văzut în primul set, când Simona, cu erori neforțate, s-a declarat învinsă cu 3-6.

Setul doi, insă, o aduce pe Halep la valoarea sa de mare campioană. Kazaha se pare că a pierdut ritmul, deși lovește cu o forță uimitoare. La 4-1 Simona se cam lasă dusă de val și-i permite Elenei să se apropie de ea: 4-3. Un ghem foarte tensionat, lung, aproape 10 minute, dar câștigat de Simona: 5-3. Iar Simona duce meciul în decisiv: 6-3!

Setul decisiv începe cu Simona la ”timonă”. Ambele jucătoare își câștigă serviciul: 1-1. Simona își pierde echilibrul și ratează serviciul, Rybakina venind în avantaj: 3-1. Simona revine, recuperând break-ul pierdut: 3-2. Din nou ambele jucătoare își fac serviciul: 4-4. Rybakina aduce scorul la 5-4 pentru ea, urmând servicul Simonei pentru a rămâne în meci.

Simona egalează, iar finalul se prelungește: 5-5! Simona face break-ul și e la un pas de a lua al 20-lea trofeu! E 6-5 pentru româncă! Din păcate Simona nu reușește să-și facă serviciul și se intră în tie-break: 6-6!  Simona câștiga cu 7-5 ca o mare campioană care și este!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Alte 9 unități de învățământ prahovene intră în sistemul online

În urma ședinței CJSU Prahova de astăzi a fost aprobată o nouă Hotărâre, prin care au fost trecut în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH