9 august 2022
No menu items!

LA UPG S- A SCHIMBAT RECTORUL ! – NOUL RECTOR ESTE PROFESORUL UNIVERSITAR ING.DINU FLORINEL ( FOST COLEG DE LICEU ȘI FACULTATE CU VIORICA DANCILA )

Cele mai vizualizate articole

Luni, 24.02.2020, s-a desfășurat turul II al alegerilor pentru funcția de rector în cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Alegerile au decurs în conformitate cu „Metodologia de organizare și desfășurare a procesului de stabilire și de alegere a structurilor și funcțiilor de conducere la nivelul Universității Petrol-Gaze din Ploiești”. Primul clasat cu 128 de voturi a fost profesorul doctor ing. Dinu Florinel , contracandidata sa, Dobrinescu Anca Mihaela, obținând doar 118 voturi „pentru „. In competiția pentru ocuparea celei mai importantă funcție din UPG au fost înscriși 6 candidați, cu toții având gradul de profesor universitar doctor .

Dinu Florinel este absolvent al UPG (1981-1986 – facultatea de foraj ), iar din 2014 până în prezent a  deținut postul de Profesor Universitar la UPG.

Sa mai spună cineva ca Liceul Energetic – Industrial 2 din Ploiesti nu este o școala a elitelor. După ce absolventa ( promoția 1982) Viorica Dăncila a ajuns premierul României , acum , absolventul ( promotia 1980 ) Dinu Florinel a ajuns rectorul UPG. Cu siguranța vizita făcută de fostul premier la UPG la deschiderea anului universitar nu are nicio legătura cu spectaculoasa ascensiune a colegului sau de liceu și de facultate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH