15 iunie 2024
No menu items!

Doua persoane se afla internate la Judetean, fiind suspecte de infectare cu coronavirus! Alte 200 sunt in autoizolare la domiciliu!

Cele mai vizualizate articole

Dupa balbaiala autoritatilor judetene, in privinta datelor privind situatia persoanelor suspectate de infectare cu virusul COVID 19, iata ca s-a luat o decizie. Astfel la nivel judetean, comunicatorul oficial este Directia de Sanatate Publica Prahova.
Asa am aflat ca in Prahova, la acest moment, sunt 200 de persoane in autoizolare. Pe langa barbatul de 33 de ani (care se afla si el in autoizolare acasa la parinti), care a ajuns la sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean Prahova, o tanara de 19 ani, din Campina, a fost adusa la aceeasi sectie, cu suspiciune de coronavirus. Tanara venise din Italia cu o stare de raceala, iar la momentul preluarii de catre echipajul salvarii avea si febra. Cei doi suspecti de infectare vor afla maine rezultatul analizelor, probele fiind trimise la Institutul „Matei Bals” din Bucuresti.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies