17 septembrie 2021
No menu items!

Când ia PSD e de bine, când ia PNL e de rău!

Cele mai vizualizate articole

Cam asta e concluzia, după ce președintele PSD Prahova a anunțat cu satisfacție că a ”luat”, de la liberali, pe primarul orașului Mizil! Acesta susține că, în timp ce liberalii-”ăia răi”- au criticat primarii pe care acum i-au racolat de la PSD, PSD e ”băiatul bun”, care întotdeauna a avut vorbe bune despre primarul de la Mizil.

Mai mult, Bogdan Toader susține că l-a cam întors din drum pe primarul de la Ciorani, declarând că doar primarul de la Păulești a decis să meargă, de data aceasta, cu PNL. În schimb, când e vorba de Ploiești, aici… sondajul nu s-a finalizat!!! ”Bătălia”- dacă putem spune asta, când vorbim de un candidat al PSD, oricare ar fi el, cotat la sub 20%- se dă între Cristian Ganea(a lipsit de la conferința de presă, e răcit… nu, nu are gripă) și Radu Oprea, senator, care tocmai a pierdut candidatura la șefia Senatului în favoarea ”grobianului” Șerban Nicolae.

Însă, președintele PSD Prahova nu exclude un candidat surpriză, care ar putea să nu fie membru PSD!!! asta în timp ce, iar, a criticat PNL că susține la București, un candidat din afara partidului. Că așa consideră pesediștii, doar când iau ei e de bine!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Noile măsuri de protecție sanitară și de combatere a răspândirii COVID – 19 au fost aprobate de Guvernul României

Guvernul a aprobat în ședința de astăzi, 17 septembrie 2021, printr-o Hotărâre, noi măsuri pentru desfășurarea unor activități în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH