28 octombrie 2021
No menu items!

PRAHOVEANUL GEORGICA SEVERIN VA FI AUDIAT CA MARTOR IN DOSARUL IN CARE E PUS SUB ACUZARE CODRIN STEFANESCU

Cele mai vizualizate articole

Președintele Societății Române de Radiodifuziune a fost citat în dosarul lui Codrin Ștefănescu.

Fostul senator de Prahova , actual președinte al SRR , Georgică Severin,   trebuie sa dea explicatii cu privire la situatia de la Radio Resita, imixtiunea unor lideri PSD locali in politica editoriala a postului de radio local prin impunerea unor jurnalisti apropiati partidului.

Audierea va avea loc in dosarul in care fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a fost pus vineri sub acuzare. Ancheta care il vizeaza pe Codrin Stefanescu si alti membrii PSD se refera la schimbari pe criterii politice in institutii din judetul Caras-Severin.

Societatea Romană de Radiodifuziune a anunatat prin intermediul unui comunicat de presa ca: “ SRR a pus imediat la dispoziţia DIICOT toate documentele solicitate.

În egală măsură, în cadrul procedurii, Preşedintele Director General al SRR stă la dispoziţia organelor de anchetă în vederea justei soluţionări a cauzei.

Totodată, SRR a răspuns şi va răspunde întotdeauna cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea autorităţilor şi instituţiilor statului.”

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ÎNCĂ UN DOSAR DE VACCINĂRI FICTIVE ANTI-COVID. UNDE AU DESCINS PROCURORII

Poliţiştii şi procurori au descins în această dimineaţă la un centru de vaccinare din Sectorul 2, ca urmare a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH