1 decembrie 2023
No menu items!

Eveniment dedicat viitorului… care e deja acum!

Ca să parafrazăm, într-un fel, o binecunoscută carte intitulată ”Amintiri despre viitor”!

Cele mai vizualizate articole

Ploieștiul a fost primul oraș care s-a bucurat de un proiect de perfecționare a competențelor digitale.

Angajații întreprinderilor mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în sectoarele economice identificate conform SNC și SNCDI, din regiunile Nord-Est, Sud-Est și Sud-Muntenia au ocazia să învețe sau să-și perfecționeze competențele digitale în cadrul proiectului DigiL@b – Laboratorul digital- ateliere de competențe digitale pentru angajați.

Primul eveniment, a avut loc la Ploiești, miercuri 4 martie și i-a avut ca invitați pe Ana Medeșan, Finnish Teacher Training Center, Mădălin Dumitru, Cyber Smart Defence, Ana Crețu, BCR InnovX, Alin Daniel Iftemi, Modex si Adrian Măniuțiu, PhotoMedia Management, EM360 cu Adi Măniuțiu, Ambasadori ai Digitalizării. Invitați speciali vor fi Florin Jianu, Președinte Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România și Răzvan Bologa, Nexlab.tech.

Proiectul este implementat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în perioada ianuarie 2020 – iulie 2021. Organizatorii au fost plăcut surprinși să vadă că la acest eveniment au venit foarte mulți elevi și profesori, nu doar ca simpli spectatori, ci și ca ”dezvoltatori” de tehnologie. O interesantă expoziție de roboței a încântat publicul numeros. Iar probele practice au fost bine primite. Destul de rar ai posibilitatea să vezi la un loc, roboți care dansează, care construiesc ceva, o harpă virtuală, mașinuțe autonome, jocuri virtuale.

Cei interesați de proiectul DigiL@b pot participa la evenimentele Tech Day, organizate în fiecare dintre cele trei regiuni, unde pot afla secretele prezenței digitale și importanța acesteia pentru dezvoltarea unei afaceri de la Ambasadorii Digitalizării, antreprenori sau experți în domeniul IT. În cadrul evenimentelor se vor organiza și expoziții de specialitate, cu prezentări de aplicații și inovații în domeniul tehnologiei și internetului.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH