24 octombrie 2021
No menu items!

APELUL AUTORITĂȚILOR DUPĂ APARIȚIA CELUI DE AL 13-lea CAZ DE CORONAVIRUS IN ROMÂNIA

Cele mai vizualizate articole

Autoritățile fac apel către toți cei care au călătorit in același autocar cu bărbatul in vârsta de 72 de ani, din Galați, confirmat ca fiind infectat cu COVID – 19, sa se auto-izoleze la domiciliu și anunțe cât mai rapid la DSP Galați . Este vorba despre călătorii din cursa cu plecare din Gara de Nord- București din data de 29 februarie,ora 12.15, cu destinația Galați.
“ Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord).
Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab.
Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați
Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri”- se precizează in apelul transmis in acesta seara de autorități .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH