23 ianuarie 2022
No menu items!

 SE ÎNCHID TOATE MUZEELE IN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

 SE ÎNCHID TOATE MUZEELE IN PRAHOVA
 
Muzeele aflate sub autoritatea Consililui Judetean Prahova isi suspenda activitatea cu publicul.
 Astfel, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, Centrul Județean de Cultură Prahova, Biblioteca Judeţeană  ,,Nicolae Iorga” vor suspenda orice activitate publica sau privată programată pentru perioada următoare
 De asemenea,se suspendă orice activitate cultural-artistică , educativă, religioasă în incinta sălilor aparținând ZPalatului Administrativ și Palatului Culturii, iar sălile de ședință din cadrul Consiliului Judeţean Prahova se vor dezinfecta după fiecare utilizare.
 Persoanele care apelează la serviciile instituției vor  staționa la intrarea B, unde vor  fi preluate de reprezenatii structurii relații cu publicul, de la camera 61 și de reprezentantul compartimentului instituției, care îi poate acorda informațiile necesare. Angajații care vor asigură relațiile  cu publicul și registratura  Consiliului Judeţean Prahova vor purta mănuși și mască.
  Angajații care au ca atribuții verificarea activității operatorilor de transport rutier vor identifica dacă operatorii de transport respectă regulile de igienă și protecție cu privire la dezinfectarea mijlocului de transport.
 
        Totodată, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a hotărât achiziționarea pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești a unui echipament medical destinat diagnosticării rapide a infecțiilor cu coronavirus. Acesta va analiza probele de la suspecții de coronavirus în doar șase ore, prin procedura Real Time – PCR

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

123 de persoane salvate în ultimele 24 de ore de către salvamontiști

Salvamontiștii au fost din nou la datorie. În ultimele 24 de ore la Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 104...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH