15 august 2022
No menu items!

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL PLOIESTI ÎȘI RESTRANGE ACTIVITATEA DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI

Cele mai vizualizate articole

Pentru limitarea răspândirea infecțiilor cauzate de virusul COVID 19, au fost luate măsuri de limitare a activității Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiesti.
Printre acestea se numără suspendarea activității de relații cu publicul și audiențe în cadrul parchetelor se suspendă până la data de 30 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii suspendării și va fi suplinită de primirea sesizărilor, cererilor și memoriilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronice sau trimiterile poștale.
In aceasta perioada , comunicarea actelor procedurale se va realiza preponderent prin intermediul poștei electronice, cu acordul prealabil al destinatarului.
Intrarea persoanelor în sediile parchetelor, cu excepția personalului propriu și a celui din instituțiile sistemului judiciar, de ordine publică și siguranță națională, se va face numai după completarea unei declarații pe propria răspundere. În cazurile în care, din conținutul declarației menționate anterior, rezultă vreuna din situațiile de risc indicate de răspunsul afirmativ la întrebări, conducerea parchetului sau persoanele desemnate vor interzice accesul declarantului.
Procurorul de caz poate amâna efectuarea activităților procedurale care implică contactul direct cu persoanele, în măsura în care este posibil față de urgența cauzei.
           De asemenea, au fost dispuse măsuri  pentru dezinfectarea și igienizarea spațiilor accesibile publicului și birourilor personalului din sediile parchetelor, precum și măsuri privind personalul propriu din cadrul Ministerului Public .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

4 ŞOFERI DROGAŢI, DEPISTAŢI IERI ÎN TRAFIC ÎN PRAHOVA

Val de şoferi drogaţi pe şoselele din Prahova! Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic 4 şoferi aflaţi sub...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH