9 august 2022
No menu items!

ASTAZI AU FOST COMFIRMATE 8 NOI CAZURI DE INFECTARE CU CORONAVIRUS – TOTALUL , IN ROMÂNIA, A AJUNS LA 25

Cele mai vizualizate articole

Numărul cazurilor de persoana confirmate ca sunt infectate cu virusul COVID- 9 a , nivelul țării , a ajuns la 25 , conform informațiilor oficiale oferite de Grupul de Comunicare Strategica .
Dintre cei 25 cetățeni care au contactat virusul, 5 sunt declarați vindecați și au fost externați.
Astăzi, au fost confirmate 8 cazuri noi de infectare cu COVID-19 (coronavirus), toate în București. Printre aceștia se număra și o femeie insarcianata, in vârsta de 30 de ani din București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Femeia are stare generală bună.
Dintre acestea, 3 sunt contacți ai bărbatului de 60 de ani diagnosticat cu COVID-19 ieri, 9 martie, în București, unul este contact al primei persoane diagnosticate cu COVID-19 în București, iar 2 au călătorit recent în Israel, unul în Germania și unul în Marea Britanie.
Cele 20 de persoane purtătoare ale virusului COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale de boli infecțioase din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Craiova.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 107 persoane pentru care se efectuează verificări pentrur a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.505 persoane sunt în izolare la domiciliu și roate ANANse asub ȘT monitorizare medicală.D-19;
Vă informăm că, până în prezent, au fost înregistrate 19 dosare penale pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE. De asemenea, cetățenii români din străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20. 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH