23 iulie 2024
No menu items!

IN INSTITUȚIILE PUBLICE SE DECALEAZA PROGRAMUL DE LUCRU PENTRU EVITAREA AGLOMERAȚIEI IN MIJLOACELE DE TRANSPORT PUBLIC

Cele mai vizualizate articole

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferințe de presa, noi masuri care se impun in contextul epidemiei de coronavirus din tara.

Astfel, firmelor private li se recomanda decalarea programului de munca al angajatilor, iar in randul institutiilor publice acest lucru este obligatoriu.

Orele de start propuse in sedinta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU) de azi dimineata sunt: 08:00, 09:00 si 10:00.

„Avem si recomandarea decalarii de catre entitatile private, inclusiv operatorii economici cu peste 99 de angajati, a programului de lucru pentru personalul care se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun, in perioada 12-31 martie, cu posibilitate de prelungire a perioadei.

Programul de incepere sa fie stabilit in trei intervale orare: o parte din angajati sa inceapa la 8:00, o parte la 9:00, iar o parte la 10:00”, a anuntat seful DSU.

Raed Arafat a subliniat ca pentru institutiile publice decalarea programului este obligatorie, in perioada 12-31 martie 2020, cu posibilitate de prelungire a acestei perioade, in functie de evolutia epidemiei de coronavirus.

„Institutiile care nu pot face asta (decalarea programului – n.red.) vor identifica solutii alternative, mai ales pentru perioadele aglomerate din mijloacele de transport in comun.

Pentru sectorul privat este o recomandare, pentru sectorul public este obligatorie masura, incepand de saptamana aceasta”, a punctat secretarul de stat.

In Romania, pana acum, avem confirmate 31 de cazuri de infectare cu coronavirus.

1/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

1/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

UPDATE/COD GALBEN DE PLOAIE TORENŢIALĂ ŞI VIJELIE ÎN PESTE 10 LOCALITĂŢI PRAHOVENE

Un Cod galben de averse torenţiale şi vijelie a fost emis, în urmă cu câteva minute, pentru 13 localităţi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies