28 mai 2022
No menu items!

IN INSTITUȚIILE PUBLICE SE DECALEAZA PROGRAMUL DE LUCRU PENTRU EVITAREA AGLOMERAȚIEI IN MIJLOACELE DE TRANSPORT PUBLIC

Cele mai vizualizate articole

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferințe de presa, noi masuri care se impun in contextul epidemiei de coronavirus din tara.

Astfel, firmelor private li se recomanda decalarea programului de munca al angajatilor, iar in randul institutiilor publice acest lucru este obligatoriu.

Orele de start propuse in sedinta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU) de azi dimineata sunt: 08:00, 09:00 si 10:00.

„Avem si recomandarea decalarii de catre entitatile private, inclusiv operatorii economici cu peste 99 de angajati, a programului de lucru pentru personalul care se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun, in perioada 12-31 martie, cu posibilitate de prelungire a perioadei.

Programul de incepere sa fie stabilit in trei intervale orare: o parte din angajati sa inceapa la 8:00, o parte la 9:00, iar o parte la 10:00”, a anuntat seful DSU.

Raed Arafat a subliniat ca pentru institutiile publice decalarea programului este obligatorie, in perioada 12-31 martie 2020, cu posibilitate de prelungire a acestei perioade, in functie de evolutia epidemiei de coronavirus.

„Institutiile care nu pot face asta (decalarea programului – n.red.) vor identifica solutii alternative, mai ales pentru perioadele aglomerate din mijloacele de transport in comun.

Pentru sectorul privat este o recomandare, pentru sectorul public este obligatorie masura, incepand de saptamana aceasta”, a punctat secretarul de stat.

In Romania, pana acum, avem confirmate 31 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH