25 octombrie 2021
No menu items!

COVID-19 l-a pus in carantina și pe Forrest Gump!

Cele mai vizualizate articole

Actorii Tom Hanks si Rita Wilson au fost diagnosticati cu Covid-19 in timpul sederii in Australia, unde starul din „Forrest Gump” filmeaza pentru un lungmetraj despre viata lui Elvis Presley.

Hanks si Wilson, amandoi in varsta de 63 de ani, au mers la medic dupa ce au prezentat simptome de raceala, a scris actorul pe Instagram. Ei se afla acum in izolare. „Ne-am simtit putin obositi, ca si cand am fi fost raciti, si am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane si usoara febra. Pentru a face lucrurile corect, asa cum trebuie astazi, in lume, am fost testati pentru coronavirus si depistati pozitiv”, a transmis Hanks. Actorul a spus ca va face publice detalii ale starii lor de sanatate: „Noi, familia Hanks, vom fi testati, tinuti sub observatie si izolati atata timp cat sanatatea si siguranta publica o cer”.

Warner Bros a transmis: „Sanatatea si siguranta membrilor companiei noastre sunt intotdeauna prioritare si luam masuri de precautie pentru a proteja pe oricine lucreaza in productiile noastre in lume”. Presa locala a raportat ca productia filmului regizat de Baz Luhrmann a fost suspendata temporar.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH