25 octombrie 2021
No menu items!

PRINTRE CELE 6 PERSOANE INFECTATE LA HUNEDOARA SUNT 3 CADRE MEDICALE – TOATE AU FOST INFECTATE DE O FEMEIE CARE NU A RESPECTAT IZOLAREA LA DOMICILIU

Cele mai vizualizate articole

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, in aceasta seara, că toate cele șase persoane din Hunedoara confirmate pozitive cu noul coronavirus au intrat in contact cu o femeie in vârsta de 26 de ani care nu a respectat izolarea la domiciliu. Trei dintre acestea sunt cadre medicale. Tinerei i-a fost întocmit dosar penal. Aceasta a mers la mai multe spitale din Petroșani și Hunedoara înainte de a fi confirmată pozitiv cu noul coronavirus.
Cele șase persoane sunt trei femei de 58, 74 și 52 de ani, toate paciente în spitalele prin care a mers femeia, și trei cadre medicale femei de 45, 53 și 45 de ani, toate aflate în autoizolare la domiciliu.
Secţia Neurologie a Spitalului Petroşani a fost închisă, miercuri, pentru dezinfecţie, după ce tânăra confirmată cu infecţie cu noul coronavirus a fost internată aici.
Alte 50 de cadre medicale, inclusiv de la Ambulanţă şi o clinică privată din Hunedoara, sunt izolate la domiciliu, pentru ca au intrat in contact cu tânăra infectata.
Femeia de 26 de ani fusese amendată anterior pentru că a părăsit domiciliul în care a declarat că se autoizolează. Ea revenise în țară din zona Veneto în 1 martie.

În cursul zilei de astăzi, joi, pana la aceasta ora, au fost confirmate, 12 cazuri noi de români infectați cu noul coronavirus. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 59.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIEŞTIUL VA AVEA… SCRUMIERE STRADALE

Un număr de 200 de scrumiere stradale vor fi montate in municipiul Ploiești în colaborare cu BAT și Green...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH