20 mai 2024
No menu items!

22 DE CADRE MEDICALE DE LA SPITALUL GEROTA AU FOST INFECTATE CU COVID -19 DE FOSTUL OFIȚER M.A.I.

Cele mai vizualizate articole

In această seară, a fost făcută publică povestea dramatică a doctorilor și asistentelor medicale din Spitalul GEROTA, unde, astăzi au fost confirmate ca infectate cu coronavirus 22 de cadre medicale. Toți medicii au fost infectați de fostul ofițer MAI. Iresponsabilitatea acestuia a dus la infectarea (până acum a 52 de persoane). Spitalul Gerota va fi probabil închis în totalitate. Pacienții vor fi mutați pentru a putea începe acțiunea de dezinsecție. Într- o perioadă în care e nevoie de fiecare pat de spital, de fiecare loc într-o secție de ATI, pentru că un fost ofițer MAI s-a crezut deasupra legii și mai puternic decât boala, am ajuns în această situație incredibilă.

Și dacă fără un spital poate o să ne descurcăm, fără ei, medicii, eroii cu mâinile goale din linia întâi, nu putem să facem față acestei crize, cum România și omenirea nu a mai avut în ultima sută de ani. Fără medici nu putem lupta cu boala.

De la Spitalul GEROTA, în această seară au fost luate cu salvarea 22 de cadre medicale, toate infectate cu COVID-19. Așa ceva nu poate rămâne nepedepsit. Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple. Și dacă se mai întâmplă, trebuie să știm tot adevărul.

Strigătul mamei îl strig eu acum, pentru că nu are FB. Are în schimb colegi (18!!!), personal medical de la Gerota care sunt luați în acest moment cu salvările pentru că, în sfârşit, au fost teste pentru ei. Şi au ieşit pozitiv. De zile întregi, medicii şi asistentele stau închişi acolo, fără nicio protecție. Au primit ordine verbale, domnule Arafat, de ce nu le-ați dat în scris?! – ca să nu părăsească spitalul. Au primit amenințări să nu divulge nimic. Cei care au rămas în spital, aşteaptă să le vină şi lor rezultatele. Închişi ca animalele, într-o cuşcă şi contaminându-se reciproc. Va răbufni tot şi va răbufni urât.NU MAI MINȚIȚI! Si faceți ce trebuie făcut! ” – a scris în această seară actrița Natalie Ester pe pagina sa de Facebook.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies