29 noiembrie 2023
No menu items!

„NU E BINE SA VENIȚI ACUM IN ȚARĂ ” MESAJUL MINISTRULUI DE INTERNE PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA

Cele mai vizualizate articole

Dragi prieteni, fac un apel către frații din Diaspora. Nu este bine, pentru compatrioții din țară, să reveniți, acum, acasă. Veți intra direct în carantină sau izolare, iar cei care fac declaratii  false vor avea dosar penal.” a fost anuntul făcut, in aceasta seara, de ministrul de interne Marcel Vela.

De asemenea, Marcel Vela a transmis, in aceasta seara, un mesaj clar pentru români, după ce au apărut tot felul de informații in spațiu public despre posibila închidere a unor orașe.

„Dragi români, toate măsurile luate sunt în scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus. Nu suntem în situația în care să închidem orașe sau să raționalizăm alimente. Sunt fake-news.-uri. Sunt măsuri pentru așa-zisa distanțare socială.”

Amintim că în această seară s-au luat o serie de măsuri restrictive la nivel național, acestea fiind posibile, în virtutea stării de urgență instituite în România începând de luni, 16 martie 2020. Deciziile au fost luate într-o ședință a Comitetului de conducere a MAI, la care au participat secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, care „de ieri, fac parte din Grupul de Decizie de la nivelul MAI, cel care decide și propune acțiunile pe care le vom lua pentru combaterea răspândirii noului coronavirus”, a precizat Marcel Vela.

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH