10 august 2022
No menu items!

IOHANNIS , MESAJ PENTRU DIASPORA : NU VENIȚI ACASĂ DE PASTE !

Cele mai vizualizate articole

Președintele Klaus Iohannis a transmis , astăzi, un mesaj  pentru românii din Diaspora: „Nu veniți acasă de Paște! Ne-am dori să fim împreună, dar în acest an nu se poate!”

Președintele a reamintit că sunt restricții de circulație în aproape toată Europa și că, odată ajunși la graniță, ei ar trebui să intre direct în izolare sau în carantină. Este prima data, de la declansarea eidemieie de coronavirus când mesajul președintelui este atat de ferm ” Nu veniți!”
” Se apropie sărbătorile pascale. Trebuie să le spunem cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători. În Europa practic nu se mai poate circula.

Este foarte, foarte complicat. Iar atunci când totuși vin în țară, conform normelor în vigoare stabilite de experți, ei trebuie să intre direct în izolare sau în carantină, de la caz la caz.Și atunci ce rost ar avea să vină, ca să ajungă în carantină sau în izolare pentru cel puțin două săptămâni?

Așadar, transmiteți pe toate canalele: românii din afara granițelor ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem, ne-am dori să fim împreună, dar în acest an, de aceste sărbători nu se poate.Este trist, dar trebuie să fim sinceri pentru a nu crea așteptări care pe urmă nu se împlinesc”, a transmis Klaus Iohannis.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH