28 octombrie 2021
No menu items!

12 PRAHOVENI SUNT SPITALIZATI CU SIMPTOME DE COVID-19 și PESTE 2000 DE PRAHOVENI SUNT IN IZOLARE LA DOMICILIU

Cele mai vizualizate articole

Creste numărul prahovenilor internați și a celor izolați la domiciliu . In ultimele 24 de ore, trei noi cazuri cu suspiciune de coronavirus au fost internate la sectia de boli infecțiose (Movila) a Spitalului Județean Prahova, numărul total ajungând la 12,  astăzi, la ora 13.00 , conform informațiilor oficiale . Tuturor le- au fost făcute testele și se asteapta rezultatele  acestora.

A crescut impresionat și numărul prahovenilor izolați și monitorizați  la domiciliu . Dacă ieri la ora 13.00 ( ora raportării oficiale ) erau 1584 de persoane , astăzi numărul acestora a crescut ajungând la 2048 .  69 de persoane sunt plasate in carantina instituționalizată,  in centre special amenajate .

La nivelul județului Prahova au fost deschise, pana in prezent , 20 de dosare penale in care sunt cercetate 28 de persoane pentru încălcarea articolului 352 din Codul Penal privind Zădărnicirea combaterii bolilor și au fost aplicate 5 amenzi  de către Direcția de Sănătate Publică pentru nerespectarea regimului de autoizolare la domiciliu.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH