15 iunie 2024
No menu items!

KLAUS IOHANNIS: SITUAȚIA IN ROMÂNIA S-A DETERIORAT RAPID. AVEM NEVOIE DE VENTILATOARE!

Cele mai vizualizate articole

Președintele Klaus Iohannis a anuntat, astăzi, in cadrul unei declarații de presa ca situația in România s-a deteriorat rapid, motiv pentru care a devenit crucială achiziția de echipamente medicale prin mecanismul comun în UE.

Soluția indicată este apelarea la Rezerva strategică din UE prin mecanismul european. România este primul stat membru al UE care a primit acceptul UE de a constitui aceste rezerve pe teritoriul țării. Într-o primă etapă, achiziția în limită de 10 milioane de euro va viza achiziția de echipamente și ventilatoare . „Voi cere o finanțare mai consistentă pe acest program și voi arăta disponibilitatea României de a se implica mai mult și pe alte zone. Voi transmite că avem nevoie de lanțuri funcționale de aprovizionare. Pentru asta trebuie eliminaten barierele” a precizat Klaus Iohannis.

  Klaus Iohannis a reluat apelul către populație sa respecte restricțiile:”Stați acasă, doar așa ne putem proteja sănătatea. Este greu, dar numai cu aceste sacrificii vom câștiga lupta cu acest inamic extrem de periculos!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies