23 ianuarie 2022
No menu items!

KLAUS IOHANNIS: SITUAȚIA IN ROMÂNIA S-A DETERIORAT RAPID. AVEM NEVOIE DE VENTILATOARE!

Cele mai vizualizate articole

Președintele Klaus Iohannis a anuntat, astăzi, in cadrul unei declarații de presa ca situația in România s-a deteriorat rapid, motiv pentru care a devenit crucială achiziția de echipamente medicale prin mecanismul comun în UE.

Soluția indicată este apelarea la Rezerva strategică din UE prin mecanismul european. România este primul stat membru al UE care a primit acceptul UE de a constitui aceste rezerve pe teritoriul țării. Într-o primă etapă, achiziția în limită de 10 milioane de euro va viza achiziția de echipamente și ventilatoare . „Voi cere o finanțare mai consistentă pe acest program și voi arăta disponibilitatea României de a se implica mai mult și pe alte zone. Voi transmite că avem nevoie de lanțuri funcționale de aprovizionare. Pentru asta trebuie eliminaten barierele” a precizat Klaus Iohannis.

  Klaus Iohannis a reluat apelul către populație sa respecte restricțiile:”Stați acasă, doar așa ne putem proteja sănătatea. Este greu, dar numai cu aceste sacrificii vom câștiga lupta cu acest inamic extrem de periculos!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

123 de persoane salvate în ultimele 24 de ore de către salvamontiști

Salvamontiștii au fost din nou la datorie. În ultimele 24 de ore la Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 104...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH