28 mai 2022
No menu items!

17 CADRE MEDICALE ȘI 10 PACIENȚI DIN SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI AU FOST CONFIRMAȚI CA FIIND INFECTAȚI CU COVID-19

Cele mai vizualizate articole

Grupul de comunicare strategica a anunțat, în aceasta seara, ca potrivit raportării managerului Spitalului Universitar de Urgență București au fost confirmate pozitiv la testul pentru noul coronavirus (COVID-19) 27 de persoane, din care 17 cadre medicale și 10 pacienți. Cei 10 pacienți au fost transferați, conform protocolului, către spitalele din Capitală care gestionează pacienți infectați cu noul coronavirus (COVID-19)

De la nivelul Spitalului Universitar s-au prelevat în total aproximativ 500 de probe biologice, iar pentru o parte dintre acestea (20%) se așteaptă inca rezultatele.

Testarea a fost declanșată în 22 martie, la nivelul personalului medical și a pacienților, observându-se o creștere în dinamică a rezultatelor pozitive pentru aceste categorii din SUUB.

În urma anchetei s-au convenit măsuri urgente propuse de către spital și avizate de DSPMB cu aplicare imediată, pentru a preveni răspândirea virusului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH