22 mai 2024
No menu items!

ATENȚIONARE SALVAMONT PRAHOVA: TOATE TRASEELE MONTANE ȘI CABANELE DIN BUCEGI SUNT ÎNCHISE PE DURATA STĂRII DE URGENTĂ

Cele mai vizualizate articole

Pe toată durata Stării de Urgență decretată la nivel național, Serviciul Public Județean Salvamont Prahova, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Prahova, declară închise toate traseele turistice montane de pe teritoriul județului Prahova, din munţii Bucegi, Baiului şi Ciucas.

Această decizie este în primul rând una preventivă și se încadrează și în campania Salvamont România de reducere a numărului de accidente montane, evitându-se astfel o presiune suplimentară asupra sistemului medical.

Pentru siguranța voastră și a celor din jur, temporar, este necesar să renunțați la practicarea drumețiilor, ciclismului, a alpinismului, escaladei, schiului sau a altor sporturi montane.

De asemenea, reamintim faptul că pe toată durata Stării de Urgență, cabanele turistice montane din județul Prahova sunt închise.Fiți responsabili!

Masura a fost impusă având in vedere Decretul Preşedintelui României nr. 195 din  16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, ORDONANȚA MILITARĂ Nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID 19; HOTĂRÂREA Nr. 77 din 23.01. 2003 privind instituirea unor măsuri pentru prevenirea accidentelor montane și organizarea activității de salvare în munți- se precizeaza intr-o postare pe pagina oficială de Facebook a Serviciului Salvamont Prahova.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies