10 august 2022
No menu items!

ATENȚIONARE SALVAMONT PRAHOVA: TOATE TRASEELE MONTANE ȘI CABANELE DIN BUCEGI SUNT ÎNCHISE PE DURATA STĂRII DE URGENTĂ

Cele mai vizualizate articole

Pe toată durata Stării de Urgență decretată la nivel național, Serviciul Public Județean Salvamont Prahova, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Prahova, declară închise toate traseele turistice montane de pe teritoriul județului Prahova, din munţii Bucegi, Baiului şi Ciucas.

Această decizie este în primul rând una preventivă și se încadrează și în campania Salvamont România de reducere a numărului de accidente montane, evitându-se astfel o presiune suplimentară asupra sistemului medical.

Pentru siguranța voastră și a celor din jur, temporar, este necesar să renunțați la practicarea drumețiilor, ciclismului, a alpinismului, escaladei, schiului sau a altor sporturi montane.

De asemenea, reamintim faptul că pe toată durata Stării de Urgență, cabanele turistice montane din județul Prahova sunt închise.Fiți responsabili!

Masura a fost impusă având in vedere Decretul Preşedintelui României nr. 195 din  16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, ORDONANȚA MILITARĂ Nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID 19; HOTĂRÂREA Nr. 77 din 23.01. 2003 privind instituirea unor măsuri pentru prevenirea accidentelor montane și organizarea activității de salvare în munți- se precizeaza intr-o postare pe pagina oficială de Facebook a Serviciului Salvamont Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH