28 noiembrie 2023
No menu items!

MESAJUL DOCTORULUI CARDIOLOG MARIAN ALBU : ” NE SIMȚIM NEPROTEJAȚI DE AUTORITĂȚI !”

Cele mai vizualizate articole

Cunoscutul medic cardiolog, Marian Albu, a postat, astăzi, pe pagina oficială a grupul CARDIO TEAM, un mesaj adresat tuturor celor care pot și doresc sa susțina echipa medicală din cadrul Spitalului Județean Ploiesti. Apelul doctorului Albu a plecat de la necesitatea de a asigura in termen cât mai scurt de echipamente de protecție pentru cadrele medicale și dotarea spitalului cu ventilatoarele atat de necesare in susținerea cazurilor grave de COVID-19. Dr.Albu a anunțat ca, alături de alți colegi au decis sa renunțe la banii cuveniți din sporurile salariale și au i-au donat pentru achiziționarea de echipamente deoarece se simte ” neprotejat de autorități”.

” Dragi prahoveni,
Fiecare generație are încercările ei.
Răul îmbracă diferite forme: molime, război, foamete…
Războiul nostru poartă numele pandemia SARS-CoV-2.
Oamenii mor în număr mai mare sau mai mic în functie și de atitudinea noastră. În acest război special inamicul nu se vede încă (testări reduse) și noi nu suntem destul de protejați (echipamente de protectie drămuite).
În prima linie vom ajunge toți medicii, asistentele și infirmierele.
Oameni buni ne puteți fi alături stând acasă și ajutând campania noastră de strângere de fonduri pentru a ne pregăti pentru ce este mai rău.
Am început această campanie la initiativa unor colegi medici în frunte cu Dr. Carmen Ionică pentru că ne simțim neprotejați de autorități.
„Atât s-a putut până acum.” spun ei
Este în puterea noastră să facem mai mult.
Mulțumesc firmelor și persoanelor care într-o singură zi de campanie au permis strângerea a aproape de 50000 ron.
Au fost deja comandate 500 măști speciale ffp2 , 100 combinezoane și 2 aparate pentru ventilație invaziva.

Suntem colegi (medici, asistente) care ne-am donat sporurile salariale din această perioadă pentru că esențial este să ne protejăm ca să putem să susținem această bătălie și apoi să revenim la normal.
Noi vom rămâne cât mai normali dacă ne păstrăm credința în Dumnezeu și vă simțim aproape.
Să ne vedem sănătoși și binecuvântați!” a scris dr.Marian Albu ,medic cardiolog-Spitalul Judetean de Urgenta Ploiest

4.2/5 - (43 votes)

Evaluează articolul

4.2/5 - (43 votes)

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH