30 noiembrie 2023
No menu items!

Scandalul dintre romii din Mimiu s-a lăsat cu un dosar penal și sancțiuni de câte 5.000 de lei!

Cele mai vizualizate articole

Conform datelor primite de la IJP Prahova, incidentul de luni seara s-ar fi produs în urma unor discuții purtate în contradictoriu între copiii a două familii care locuiesc în zonă, restul fiind rude ale acestora care au ieșit în stradă și au asistat la conflict. Acestea au aruncat cu pietre, distrugând 3 autoturisme parcate și incendiind unul din acestea.

La fata locului au fost dirijate mai multe patrule de siguranță publică, luptători SAS, jandarmi, militari și polițiști locali care au intervenit pentru încetarea conflictului. Pentru dispersarea celor implicați a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical. Totodată, a fost solicitat și un echipaj ISU pentru lichidarea incendiului. Nicio persoană nu a necesitat transportul la spital.

A fost constituit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea a ordinii și liniștii publice, distrugere, distrugere din culpă și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea dispunerii de măsuri legale în consecință din punct de vedere penal. De asemenea, cei implicați în conflict au fost sanctionați contravențional pentru încalcarea Ordonanței Militare nr. 3 cu amendă în valoare de 5000 lei fiecare, verificările fiind continuate în cursul acestei zile pentru identificarea și sancționarea celor prezenți în stradă, pentru încălcarea actului normativ sus menționat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH