20 octombrie 2021
No menu items!

POLIȚIA LOCALĂ VA AVEA POST PERMANENT IN CARTIERUL MITICA APOSTOL- „YES, WE CAN!” A FOST REACȚIA GRUPULUI DE INIȚIATIVA CIVICĂ DIN CARTIER 

Cele mai vizualizate articole

Astazi, Comitetul  local pentru situații de urgentă Ploiesti  a hotărât înființarea unui post permanent al Poliției Locale Ploiești, în cartierul Mitică Apostol. Acesta va funcționa în clădirea Școlii gimnaziale nr.22 din strada Ciocârliei nr. 14.

Astfel, pentru problemele legate de liniștea și ordinea publică cetățenii din cartierul ploieștean Mitică Apostol se vor putea adresa direct polițiștilor locali prezenți în postul amintit. Menționăm în acest context că, pentru orice situație legată de ordine și siguranță publică ploieștenii pot apela Dispeceratul permanent al Poliției Locale Ploiești, telefon 0244954 sau numărul unic național pentru apeluri de urgență – 112.

Decizia a fost luată după ce in cartier au avut loc, in ultima perioada, mai multe fapte antisociale care au speriat locuitorii. La initiativa unui comitet de inițiativa , a fost semnată o petiție de către 251 de ploieșteni care locuiesc in Cartierul Mitica Apostol și au pus presiune pe factorii decidenți din administrație . După decizia Comitetul local pentru situații de urgentă de astazi, initiatorul demersului civic a anunțat succesul pe o rețea de socializare: 

” YES, WE CAN!

După o săptămână în care toată energia mi-a fost canalizată în această direcție, după discuții cărora le-am pierdut şirul cu instituțiile abilitate, după constituirea unui grup de locuitori ai cartierului, atât în online (prin crearea şi moderarea unui grup de WhatsApp de 70 de membri), cât şi fizic (prin strângerea unui număr de 251 de semnături ale locuitorilor), autoritățile locale s-au întrunit astăzi, prin Comitetul Local pentru Situații de Urgență, şi au adoptat prezenta Hotărâre.

Poliția Locală, Poliția Municipală, Biroul de Combatere a Furturilor din Locuințe şi Secția 3 de Poliție – toate aceste instituții au trimis patrule în cartier, zi şi noapte, şi au ținut legătura cu mine, telefonic sau fizic.

Vecinii au colaborat impecabil prin intermediul grupului, au răspuns, au contribuit, fiecare, cu informații şi fotografii, care sunt de folos tuturor instituțiilor de lege şi ordine în desfăşurarea anchetelor.” – a scris inițiatoarea grupului civic din cartierul Mitica Apostol

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Prahova: 99 de localități în scenariul roșu! Aflați situația din fiecare localitate

Situația din Prahova, în privința cazurilor noi de COVID-19, continuă să fie una gravă. Conform datelor oficiale, transmise astăzi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH