1 decembrie 2023
No menu items!

Spitalul din Suceava a ramas fara conducere! Noul manager si directorul medical si-au dat demisia!

Cele mai vizualizate articole

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Florin Filip, si directorul medical Doina Ganea Motan au demisionat, miercuri, in conditiile in care 200 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Directorul de ingrijiri medicale Mihaela Hreceniuc nu a demisionat, dar este in izolare la domiciliu.

Medicii sunt ingrijorati de faptul ca li se termina echipamentele de protectie de pe sectii, in timp ce in depozitele spitalului sunt astfel de materiale, dar nu exista o organizare pentru ca acestea sa fie distribuite cadrelor medicale, potrivit Monitorul de Suceava.

Anterior, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 200 de cadre medicale din Suceava au fost infectate cu coronavirus. Este vorba despre 45 de medici, 77 asistenti medicali, 24 infirmiere, 10 ingrijitoare si personal auxiliar 44.

In 25 martie, Nelu Tataru, care era secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a propus suspendarea contractului pentru managerul Spitalului Judetean Suceava, Vasile Rambu, iar seful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost de acord. La momentul acela, 80 de cadre medicale erau confirmate cu coronavirus.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH