22 mai 2024
No menu items!

DE LUNI, 13 APRILIE,  LA PLOIESTI, NU SE VOR MAI OFICIA CUNUNIILE CIVILE

Cele mai vizualizate articole

Aveați de gând sa va căsătoriți in aceasta primavara ? Visați măcar la o cununie civilă , discreta, doar voi și martorii ? La Ploiesti, nu se mai poate! Interdicția va fi valabilă atat timp cât România va fi in stare de urgentă, cel mai probabil pana pe 16 mai.

„Incepand cu data de luni, 13 aprilie 2020, se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti”- a anunțat Serviciul de Stare Civilă

Măsura a fost luată în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului – Covid-19, pe întreaga perioadă a stării de urgență, se mai arată în informarea transmisă de Primăria Ploiești.

De asemenea , valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stării de urgență. Prin urmare, „cererile pentru eliberarea actelor de identitate ca urmare a expirării termenului de valabilitate, indiferent dacă au expirat în timpul stării de urgență sau anterior acestei perioade, vor fi depuse la serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor după încetarea stării de urgență”, au precizat autoritățile locale.

„Menționăm că, în cazul în care se solicită eliberarea actului de identitate pentru un alt motiv decât pierdere, furt ori distrugere, aceștia trebuie să dovedească situația deosebită cu un document ori declarația pe proprie răspundere – au mai precizat reprezentanții Primăriei Ploiești.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies