9 august 2022
No menu items!

DE LUNI, 13 APRILIE,  LA PLOIESTI, NU SE VOR MAI OFICIA CUNUNIILE CIVILE

Cele mai vizualizate articole

Aveați de gând sa va căsătoriți in aceasta primavara ? Visați măcar la o cununie civilă , discreta, doar voi și martorii ? La Ploiesti, nu se mai poate! Interdicția va fi valabilă atat timp cât România va fi in stare de urgentă, cel mai probabil pana pe 16 mai.

„Incepand cu data de luni, 13 aprilie 2020, se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti”- a anunțat Serviciul de Stare Civilă

Măsura a fost luată în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului – Covid-19, pe întreaga perioadă a stării de urgență, se mai arată în informarea transmisă de Primăria Ploiești.

De asemenea , valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stării de urgență. Prin urmare, „cererile pentru eliberarea actelor de identitate ca urmare a expirării termenului de valabilitate, indiferent dacă au expirat în timpul stării de urgență sau anterior acestei perioade, vor fi depuse la serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor după încetarea stării de urgență”, au precizat autoritățile locale.

„Menționăm că, în cazul în care se solicită eliberarea actului de identitate pentru un alt motiv decât pierdere, furt ori distrugere, aceștia trebuie să dovedească situația deosebită cu un document ori declarația pe proprie răspundere – au mai precizat reprezentanții Primăriei Ploiești.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH