24 octombrie 2021
No menu items!

EXCLUSIV : IN PLOIESTI NU VA FI OBLIGATORIE PURTAREA MĂȘTII DE PROTECTIE

Cele mai vizualizate articole

Intr- o declarație acordată site-ului Necenzurat PH , primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, a declarat ca hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgentă a fost modificata, iar la Ploiesti NU va exista nicio obligativitate in acest sens și nici vreo sancțiune pentru cei care nu vor purta masca .

Primarul Adrian Dobre , recomanda, totuși, tuturor celor care au o  masca de unica folosință sau confecționată artizanal sa le folosească pentru protecția lor și a celor din jur.

Reamintim ca in cursul zilei de ieri , Comandamentul Județean pentru Situații de Urgenta a votat purtarea obligatorie a măștii de protectie incepand cu data de vineri 10 aprilie. In cursul zilei de astăzi, însă, pe site- ul oficial al Prefecturii Prahova a apărut o modificare a hotărârii prin care se precizeaza ca purtarea obligatoarie a măștii  se va face ” sub rezerva asigurării de către autoritățile administrației publice locale a necesarului de astfel de materiale.”

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH