24 iunie 2024
No menu items!

EXCLUSIV : IN PLOIESTI NU VA FI OBLIGATORIE PURTAREA MĂȘTII DE PROTECTIE

Cele mai vizualizate articole

Intr- o declarație acordată site-ului Necenzurat PH , primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, a declarat ca hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgentă a fost modificata, iar la Ploiesti NU va exista nicio obligativitate in acest sens și nici vreo sancțiune pentru cei care nu vor purta masca .

Primarul Adrian Dobre , recomanda, totuși, tuturor celor care au o  masca de unica folosință sau confecționată artizanal sa le folosească pentru protecția lor și a celor din jur.

Reamintim ca in cursul zilei de ieri , Comandamentul Județean pentru Situații de Urgenta a votat purtarea obligatorie a măștii de protectie incepand cu data de vineri 10 aprilie. In cursul zilei de astăzi, însă, pe site- ul oficial al Prefecturii Prahova a apărut o modificare a hotărârii prin care se precizeaza ca purtarea obligatoarie a măștii  se va face ” sub rezerva asigurării de către autoritățile administrației publice locale a necesarului de astfel de materiale.”

4/5 - (6 votes)

Evaluează articolul

4/5 - (6 votes)

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies