27 noiembrie 2022
No menu items!

NUMĂRUL DECESELOR DIN ROMÂNIA, DIN CAUZA COVID-19, A TRECUT DE 300. VÂRFUL EPIDEMIEI VA FI IN SAPTAMANA DUPĂ PASTE

Cele mai vizualizate articole

In România s- a ajuns la  6.300 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) și 306 decese.

La nivelul județului Prahova sunt confirmate 40 de cazuri, 10 fiind vindecate. La sectia de boli infecțioase (Movila) a Spitalului Judetean se afla internați 28 de pacienți, iar la Spitalul Municipal Campina se afla 2 persoane confirmate ca fiind infectate cu COVID -19, unul dintre pacienți fiind in sectia ATI a spitalului.

Cele mai multe cazuri sunt inregistrate in județul  Suceava cu 1661 de cazuri, urmat de Bucuresti (751 ) și județele Hunedoara ( 303) și Neamț ( 285 ).

In sectiile ATI  din țara, în acest moment, sunt internați 204 pacienți.

 In România, vârful epidemiei se estimează ca va fi in prima săptamana după Sărbătorile Pascale.

” Noi estimăm ca la o săptămână, 10 zile după sărbătorile pascale când s-ar fi întors toți concetățenii noștri să avem un vârf. Sperăm ca acest vârf, și mă repet, să fie un vârf lin, să nu fie un vârf ascuțit cu o multitudine de cazuri, care să ne blocheze, și apoi, la 3-4 săptămâni să ne pregătim de o scădere a numărului de cazuri noi și să putem să ne gândim la o pantă descendentă a pandemiei.” – a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru ,într-o declarație de presă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT VIOLENT APROAPE DE SENSUL GIRATORIU SUSPENDAT. DOI ŞOFERI AU MURIT

Un accident rutier violent s-a produs, azi, pe strada Găgeni din Ploieşti, în apropierea sensului giratoriu suspendat. Două maşini în care...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH