10 august 2022
No menu items!

Un pensionar nu va vota legea pentru prelungirea Stării de Urgență! Pesemne că e nemulțumit că nu se poate căsători pentru a 7-a oară!

Cele mai vizualizate articole

Un pensionar este foarte supărat! Atât de supărat, încât nu va vota legea de prelungire a Stării de Urgență! Omul are dreptatea lui! Pe lângă faptul că trebuie să se înghesuie cu alți pensionari, doar între orele 11-13, la alimentară, unde în vremuri bune intra prin fața tuturor, mai are și problema că ar cam vrea să divorțeze și să își ia nevastă nouă! A 7-a! Ups! A șasea, a cincea cică… la câte neveste și partide a schimbat… nici noi nu mai tinem pasul! Acest pensionar, îi zicem noi pensionar doar că are 68 de ani că de fapt n-a mai ieșit din Parlament de aproape 30 de ani, care pesemne că se uită doar la domnu gâdea, spune că: ”Nu vreau să votez starea de urgenţă pentru că o parte importantă din ţară nu e afectată de coronavirus şi nu înţeleg de ce trebuie să penalizăm şi regiunile care nu sunt afectate de coronavirus, la fel cum sunt şi celelalte”! Asta după ce până și la Harghita s-au înregistrat infectați cu COVID-19! Pesemne că are și el dreptate sau nu, că nu credem că stă închis într-o garsonieră confort 3, unde mai are pe cap și, încă, actuala soție! Noi zicem că să mai stea un pic prin casă, nu de altceva dar face parte, totuși, din grupa de risc…(asta dacă nu zice domnu gâdea altceva)!

PS: Dacă nu știți despre cine e vorba vă dam câteva indicii: îl cheamă Călin și Anton și Constantin și Popescu și Tăriceanu!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH