22 mai 2024
No menu items!

Un pensionar nu va vota legea pentru prelungirea Stării de Urgență! Pesemne că e nemulțumit că nu se poate căsători pentru a 7-a oară!

Cele mai vizualizate articole

Un pensionar este foarte supărat! Atât de supărat, încât nu va vota legea de prelungire a Stării de Urgență! Omul are dreptatea lui! Pe lângă faptul că trebuie să se înghesuie cu alți pensionari, doar între orele 11-13, la alimentară, unde în vremuri bune intra prin fața tuturor, mai are și problema că ar cam vrea să divorțeze și să își ia nevastă nouă! A 7-a! Ups! A șasea, a cincea cică… la câte neveste și partide a schimbat… nici noi nu mai tinem pasul! Acest pensionar, îi zicem noi pensionar doar că are 68 de ani că de fapt n-a mai ieșit din Parlament de aproape 30 de ani, care pesemne că se uită doar la domnu gâdea, spune că: ”Nu vreau să votez starea de urgenţă pentru că o parte importantă din ţară nu e afectată de coronavirus şi nu înţeleg de ce trebuie să penalizăm şi regiunile care nu sunt afectate de coronavirus, la fel cum sunt şi celelalte”! Asta după ce până și la Harghita s-au înregistrat infectați cu COVID-19! Pesemne că are și el dreptate sau nu, că nu credem că stă închis într-o garsonieră confort 3, unde mai are pe cap și, încă, actuala soție! Noi zicem că să mai stea un pic prin casă, nu de altceva dar face parte, totuși, din grupa de risc…(asta dacă nu zice domnu gâdea altceva)!

PS: Dacă nu știți despre cine e vorba vă dam câteva indicii: îl cheamă Călin și Anton și Constantin și Popescu și Tăriceanu!

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies