29 noiembrie 2023
No menu items!

AUSTRIA , ELVEȚIA ȘI GERMANIA PRIMELE TARI EUROPENE CU DECLIN CLAR AL PANDEMIEI

Cele mai vizualizate articole

Trei tari din Europa pot sa spună cu siguranța cu sunt pe descreșterea in ceea ce privește evoluția pandemiei . Este vorba despre Austria , Elveția și Germania.

Singurul indicator care arată  cu claritate stadiul in care se afla fiecare țara in parte este indicatorul ” CAZURI ACTIVE ” – ” ACTIVE CASES” pe deja celebrul și ultra accesatul site WORDOMETER.

Cazurile active sunt cazurile care nu au inca un deznodământ final, fie vindecare fie deces , iar scăderea numărului de cazuri active înseamnă, cu certitudine, declinul pandemiei.

In Europa, Austria , Elveția și Germania se afla de mai mult timp, clar , pe trend descrescător .

In Austria numărul maxim de cazuri active 9334 s-a atins pe data de 3 aprilie, după care a scăzut constant, pentru ca pe 16 aprilie sa fie de numai 5080.

In Elveția, numărul maxim de cazuri active 14349 a fost atins in data de 31 martie , după care a scăzut, cu mici fluctuații,  pentru ca pe 16 aprilie sa fie doar  9551 .

In Germania , vârful cazurilor active 72 865 a fost înregistrat pe 6 aprilie , urmat de o scădere , iar pe 16 Aprilie acestea erau numai 56 646.

Cehia și Finlanda au început și ele tendința de scădere dar numărul de zile este inca prea mic pentru o concluzie definitiva .

Din nefericire , România nu a ajuns, inca, intr- o etapa de descreștere. In data de 6 aprilie erau 3475 de cazuri active iar in 16 aprilie 5958, fiind înregistrată zilnic o creștere a ușoară .

Și celelalte tari europene mai au ceva de așteptat pana la declinul clar al epidemiei, dar sunt speranțe îndreptățite ca luna mai sa fie una de recul in întreaga Europa

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH