4 decembrie 2023
No menu items!

PRIMUL CAZ DE COVID- 19  DIN ADMINISTRAȚIA LOCALĂ   PRAHOVEANA A APĂRUT LA PRIMĂRIA POIANA CÂMPINA

Cele mai vizualizate articole

Jurista Primariei Poiana Câmpina a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus după ce timp de câteva zile nu s- a simțit  bine și a fost internata la Spitalul CFR din Ploiesti. După confirmarea diagnosticului, aceasta a fost transferata la sectia de boli infecțioase ( Movila ) a Spitalului Județean Ploiesti, starea ei fiind buna, au precizat surse medicale .

In urma anchetei epidemiologice efectuate de reprezentații DSP – Prahova au fost stabiliți 25 de contacti direcți atat din rândul colegilor din primarie cât și membrii familiei . Cu toții au intrat in autoizolare la domiciliu .

Din primele informații, angajații primariei ( inclusiv primarul și viceprimarul ) urmează sa fie testați in zilele următoare .

Va reamintim ca la nivelul județului Prahova au fost infectate cu noul coronavirus 50 de persoane , dintre acestea 9 fiind cadre medicale din Spitalul Sanconfind din Poiana – Câmpina și 1 medic din Spitalul  Municipal Câmpina.

Pana in prezent o singura persoana , un barbat in vârsta de 84 de ani, a necesitat  internarea la sectia ATI a Spitalului Municipal Câmpina . Prahova se numără printre cele șapte județe in care pana in acest moment nu a fost înregistrat niciun deces .

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH