21 aprilie 2024
No menu items!

ADRIAN STREINU CERCEL A LANSAT O PROPUNERE IRESPONSABILA DE PROGRAM DE „RELAXARE A RESTRICȚIILOR” MAI DUR DECÂT TOT CE S- A APLICAT PANA ACUM

Cele mai vizualizate articole

Astăzi, a apărut public un straniu plan de relaxare a restricțiilor impuse prin Starea de Urgentă , propus de dr Adrian Străinu Cercel.

Propunerile ” de relaxare ” ale lui Streinu Cercel sunt mult mai dure decât tot ce s- a aplicat pana acum , încălcând chiar drepturile cetățenești și democratice.

Printre măsurile propuse de Streinu Cercel se număra scoaterea și mutarea forțată din casa a tuturor pesoanelor care au mai mult de 65 de ani și care locuiesc alături de persoane mai tinere ( copii sau nepoți ) pentru timp de cel puțin 12 săptămâni . Acestia ar urma, in varianta lui Străinu- Cercel, sa fie carantinati in spații speciale destinate persoanelor vârstnice. D- le Cercel, cine va permite sa institutionalizați persoane sănătoase și valide ? Cine va permite sa-i încălcați dreptul la proprietate ? Și mai ales cum de ați uitat de la mâna pana la gura ca in aceste zile focarele sunt exact in centrele pentru bătrâni ?

Mai propune Străinu- Cercel ca poliția locală sa elibereze o adeverința fiecărei persoane care merge la serviciu fixând ora de deplasare și traseul . Și tot poliția locală ar trebui sa dea o adeverința unui singur membru al familiei sa meargă la farmacie sau magazin alimentar . Pana acum fiecare putea completa o adeverința pe propria răspundere . ” Relaxarea ” lui Străinu -Cercel înseamnă  ridicare a acestui drept și un control  militarizat al tuturor oamenilor care au nevoie de pâine sau de tampoane și antinevralgic . Străinu – Cercel vrea o „relaxare ” cu Adeverințe date de politie . Vrea ca  transportul  spre și de la serviciu sa fie permis tot cu adeverința de la politie.

D- le Străinu – Cercel, ați vrut testarea pe strada, in fata blocului a 2 milioane de bucureșteni, apoi ați mai ” tăiat coada ” utopiei și ați vrut sa testați inutil in plină pandemie 10500 de locuitori ai capitalei. Vi s- a spus pe toate vocile, de către toți experții epidemiologi ca vorbiți despre o aberație care in loc sa ajute risca sa facă infinit de mult rău. S- a opus vehement actualul ministru al sănătății Nelu Tătaru.

Acum , veniti cu o a doua enormitate . Nu doar imposibila ci chiar nedemocratica . Propunerea contravine in primul rând ideii de ” relaxare ” . Contravine măsurilor creionate de dr. Alexandru Rafila ( reprezentantul  României la OMS) care a vorbit despre faptul ca seniorii și copiii trebuie sa înceapă sa iasă din caza pentru sănătatea lor fizica și psihică , chiar dacă se va menține un program pentru aceste ieșiri .

V- a contrazis imediat ministrul sănătății , Nelu Tătaru , care a spus ca nu se va lua in calcul relocarea forțată a seniorilor de peste 65 de ani.

D -le Străinu – Cercel , suntem in situație de urgentă, suntem inca in plină pandemie , pe panta ascendenta in România , dar nimeni și nimic nu va da dreptul sa instigați la condamnarea poporului roman la dictatura, sa propuneți iresponsabil măsuri care nu se justifica prin nimic din punct de vedere epidemiologic ci doar prin jocurile politice pe care la faceți alături de d- na Gabriela Firea și PSD.

3.8/5 - (11 votes)

Evaluează articolul

3.8/5 - (11 votes)

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies