22 mai 2024
No menu items!

RAZIE IMPRESIONANTA IN CARTIERUL MIMIU DIN PLOIESTI

Cele mai vizualizate articole

In cea de a doua zi a Sarbatorilor Pascale, politistii au făcut o razie de amploare in cartierul ploieștean Mimiu care, in urma unei dispoziții a conducerii M.A.I.a fost survolat și de doua elicoptere din cadrul IGAV. Reamimtim ca in ultimele zile, in cartierul Mimiu au fost semnalate mai multe evenimente de încălcare a ordonanțele militare și de tulburare a ordinii publice .

123 de polițiști, 9 luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, 35 de jandarmi, 26 de polițiști locali și 10 militari, au acționat pentru identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă prevederile ordonanțelor militare, normele la regimul rutier și cele de conviețuire socială.

Cu această ocazie, forțele de ordine au legitimat 278 de persoane și au controlat 151 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, dintre care 79 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare, 6 pentru abateri de la prevederile OUG 195/2002 și 1 pentru încălcarea Legii nr. 61/1991.

Valoarea amenzilor aplicate este de peste 196.600 de lei.

De asemenea și pe drumurile naționale, respectiv DN1, DN1A și DN1B (în zonele Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte, Boldești-Scăeni, Plopeni, Blejoi și Florești) au fost desfășurate activități de verificare a respectării prevederilor ordonanțelor militare și a normelor la regimul rutier.  Cu această ocazie, în intervalul orar 15:30-18:00, un efectiv de 41 de cadre care au acționat în sistem integrat, au verificat 689 de persoane și 645 de autovehicule, aplicând un număr de 78 de sancțiuni, dintre care 36 pentru abateri la OUG 195/2002, 38 pentru nerespectarea măsurilor impuse de ordonanțele militare și 4 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 3  certificate de înmatriculare și 3 seturi plăcuțe de înmatriculare.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 69.280  de lei.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies