24 iunie 2024
No menu items!

Ești un păduche… bă Puric!

Cele mai vizualizate articole

Actoraș de categoria III, asta puteți vedea din lista oficială a rolurilor jucate în teatru și film, devenit, după ce a fost ciripitor al securității, un promotor al ultra ortodoxiei, acest paduche, a avut tupeul- clasic al celor care erau ”acoperiți”- ca în plină Sfântă Sărbătoare a creștinității să susțină despre tinerii morți la Colectiv:”Haimanalele alea abia se pregăteau cu ”Jos Biserica, Jos Patriarhul!”.

Un anti UE, un misogin și un exaltat, acesta este păduchele cu nume de doar purice. De altfel derapajul său vine după ce, la momentul Colectiv, chiar și reprezentanți ai bisericii ortodoxe au susținut că toți cei care erau prezenți la concertul de la Colectiv erau ”posedați de diavol”! Totuși biserica a încercat să repare tâmpeniile debitate de unii ierarhi ai săi. Păduchele însă a rămas ferm pe poziții! Pentru că a devenit un propagandist al bisericii, pentru că este naționalist neocomunist, nimeni nu i-a dat peste botul plin de salivă otrăvitoare. S-a infiltrat, ca un păduche ce este, prin televiziuni, a început să țină conferințe ca un pastor și este adulat de anteniști și rtv-iști.

Culmea, criza de isterie a avut-o la realitatea +, chiar la o emisiune dedicată spiritualității. Moderatorul, pesemne cu ceva steluțe pe umeri, n-a reacționat. Zâmbea… tâmp, ascultând în continuare elucubrațiile actorașului de second hand! Ce aș mai putea zice despre acest parazit? Atât: ești un păduche… bă Puric!

5/5 - (3 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (3 votes)

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies