22 septembrie 2021
No menu items!

Ești un păduche… bă Puric!

Cele mai vizualizate articole

Actoraș de categoria III, asta puteți vedea din lista oficială a rolurilor jucate în teatru și film, devenit, după ce a fost ciripitor al securității, un promotor al ultra ortodoxiei, acest paduche, a avut tupeul- clasic al celor care erau ”acoperiți”- ca în plină Sfântă Sărbătoare a creștinității să susțină despre tinerii morți la Colectiv:”Haimanalele alea abia se pregăteau cu ”Jos Biserica, Jos Patriarhul!”.

Un anti UE, un misogin și un exaltat, acesta este păduchele cu nume de doar purice. De altfel derapajul său vine după ce, la momentul Colectiv, chiar și reprezentanți ai bisericii ortodoxe au susținut că toți cei care erau prezenți la concertul de la Colectiv erau ”posedați de diavol”! Totuși biserica a încercat să repare tâmpeniile debitate de unii ierarhi ai săi. Păduchele însă a rămas ferm pe poziții! Pentru că a devenit un propagandist al bisericii, pentru că este naționalist neocomunist, nimeni nu i-a dat peste botul plin de salivă otrăvitoare. S-a infiltrat, ca un păduche ce este, prin televiziuni, a început să țină conferințe ca un pastor și este adulat de anteniști și rtv-iști.

Culmea, criza de isterie a avut-o la realitatea +, chiar la o emisiune dedicată spiritualității. Moderatorul, pesemne cu ceva steluțe pe umeri, n-a reacționat. Zâmbea… tâmp, ascultând în continuare elucubrațiile actorașului de second hand! Ce aș mai putea zice despre acest parazit? Atât: ești un păduche… bă Puric!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU PE STRADA GENERAL AVERESCU DIN PLOIESTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la o casa de pe strada General Averescu din Ploiesti. Incendiul se manifesta pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH