29 martie 2024
No menu items!

Scade numărul celor carantinați și aflați în autoizolare, dar crește numărul celor infectați cu COVID-19! 51 de prahoveni infectați de coronavirus!

Cele mai vizualizate articole

Pe teritoriul României, au fost confirmate, miercuri, 22 aprilie, 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 468 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.809 de persoane.

Alte 40.774 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. La ATI, în acest moment, sunt internați 288 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 106.357 de teste.

Totodată, până acum, 508 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

La nivelul județului Prahova, în data de 22 aprilie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 272 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. Dintre acestea, zece au intrat în evidența DSP în ultimele 24 de ore, iar 16 au ieșit de sub măsura izolării voluntare. În carantină instituționalizată se află, în momentul de față, 295 persoane. Conform datelor de la nivel național cei infectați cu COVID-19 în județul nostru au ajuns la 51 de persoane.

De la începutul epidemiei și până în prezent, în Prahova au fost înregistrate 24 de vindecări de noul coronavirus și un deces.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT ÎN BUCEGI! DOUĂ PERSOANE GRAV RĂNITE. AVERTISMENTUL SALVAMONTIŞTILOR

Două persoane au fost grav rănite, noaptea trecută, după ce au căzut în gol pe Valea Coştilei din Bucegi. Salvamont...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies