8 august 2022
No menu items!

Percheziții în Mitică Apostol! 7 persoane sunt audiate!

Cele mai vizualizate articole

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 6 percheziții în Ploiești (cartier Mitică Apostol), la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale și din locuințe aflate în construcție. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.
7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Patru mandate de aducere au fost puse în executare.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie-aprilie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin efracție, în societăți comerciale și locuințe aflate în construcție, de unde ar fi sustras diverse bunuri și unelte. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 17.000 de euro. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum: unelte, scule electrice și înscrisuri.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH