30 noiembrie 2023
No menu items!

ALEXANDRU RAFILA : RELUAREA CURSURILOR TREBUIE SA ÎNCEAPĂ CU MEDIUL UNIVERSITAR, URMAT DE CICLUL LICEAL ȘI GIMNAZIAL, IAR ULTIMII CARE SA SE ÎNTOARCĂ LA ȘCOALA SA FIE ELEVII DIN CICLUL PRIMAR . NU MAI MULT DE 15 ELEVI IN CLASA

Cele mai vizualizate articole

Dr Alexandru Rafila, reprezentantul României in OMS ,  a declarat in aceasta seara ca după ridicarea restricțiilor, incepand cu data de 15 mai , anul școlar ar putea sa reînceapă dar primii care ar trebui sa revină la cursuri sunt studenții. In etapa următoare ar trebui sa se întoarca elevii din ciclul liceal , urmati de cei din ciclul gimnazial , iar ultimii care ar trebui sa revină in bănci sunt elevii din clasele primare . Dr Rafila a precizat ca trebuie schimbată organizarea programului astfel încât in clase sa nu fie mai mult de 15 elevi iar pauzele ( recreatiile ) sa nu fie date simultan pentru toți elevii pentru a păstra cât mai mult distanțarea socială .

De asemenea, dr Rafila a reiterat ideea ca nu exista un pericol de imbolnăvire a copiilor despre care se cunoaste, deja, ca in general sunt asimptomatici. In cazul infectării , acestia nu fac forme grave de  COVID-19, dar pot duce ușor in familie virusul.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH