29 martie 2024
No menu items!

DOAR 4% DINTRE TESTELE EFECTUATE  IN ULTIMELE 24 DE ORE AU FOST POZITIVE – SCADE NUMĂRUL ZILNIC AL ÎMBOLNĂVIRILOR

Cele mai vizualizate articole

Doar 4% din testele efectuare in ultimele 24 de ore au fost confirmate ca pozitive. In ultimele 24 de ore au fost efectuare 5.039 de teste, iar dintre acestea doar 218 au fost confirmate ca fiind pozitive.

Până astăzi, 25 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.635 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.890 au fost declarate vindecate și externate.

Cele mai multe cazuri se înregistrează, in continuare, in județul Suceava (2.499 ), urmat de Județul Arad cu 495 și județul Hunedoara cu 455 de cazuri confirmate. In Bucuresti au fost confirmate 1.150 de cazuri.

In județul Prahova, au fost confirmate, pana in prezent 58 de cazuri, dintre care 28 de pacienți au fost declarați vindecați și externați. La nivelul județului Prahova au fost înregistrate pana in prezent 2 decese.

In sectiile ATI din țara sunt internate 235 de persoane.

575 de persoane au decedat, acestea fiind din județele Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 126.645 de teste.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PREFECTUL PSD AL PRAHOVEI ÎŞI DĂ DEMISIA!

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (PSD), a anunţat, azi, că demisionează din funcţie. Motivul este acela că va candida la...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies