9 august 2022
No menu items!

O ASISTENTA MEDICALĂ DIN UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE A SPITALULUI JUDEȚEAN PLOIESTI A FOST CONFIRMATĂ CU COVID-19

Cele mai vizualizate articole

O asistenta medicală din Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetan Ploiesti a fost confirmată ca fiind infectata cu COVID -19 . Aceasta  a fost internata azi noapte la sectia de boli infecțioase ( Movila ) din cadrul Spitalului Judetean.

La aceasta ora, reprezentatii DSP se afla la UPU și prelevează probele pentru testarea tuturor celor 45 de persoane care au fost in garda in cursul noptii trecută dar și pacienți,   considerați contacti direct ai asistentei medicale .

Testele prelevate nu vor mai fi transmise la laboratoarele din Bucuresti ci vor fi prelucrate pe aparatul PCR aflat in dotarea Spitalului Județean, iar in  cursul zilei de astăzi se vor afla rezultatele. Pana la aflarea rezultatelor, toate persoanele vor rămâne izolate .

Nu este exclus ca acesta asistenta sa fi fost de garda in ziua in care s- a prezentat la UPU barbatul angajat la RASAL și confirmat in urma cu 24 de ore ca fiind infectat  cu COVID-19.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH