20 octombrie 2021
No menu items!

BANII ADUNATI DIN AMENZILE APLICATE PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDONANTELOR MILITARE VOR FI FOLOSIȚI IN SECTORUL SĂNĂTĂȚII . PANA ACUM AU FOST DATE AMENZI DE PESTE 120 MILIOANE DE EURO

Cele mai vizualizate articole

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat in aceasta seara  că, în urma unei discuții cu premierul Ludovic Orban a decis ca sumele cumulate după aplicarea amenzilor date pentru încălcarea de către români a restricțiilor impuse de autorități se vor duce spre sectorul de sănătate.

Marcel Vela a precizat că, pana la acesta data, au fost aplicate sancțiunilor in valoare de peste 600 de milioane de lei ( aproximativ 120 milioane euro ).

Ministrul Marcel Vela nu a putut preciza cate amenzi au fost plătite pana la acesta data:    La final vom afla câți români au plătit amenzile”, a mai spus Marcel Vela

Totodata , ministrul de interne , Marcel Vela , a anuntat că românii s-au comportat responsabil atât de Paște, cât și de 1 Mai, ceea ce înseamnă că, în preajma zilelor de 14-15 mai, Guvernul ar putea să aibă o „perpectivă optimistă” asupra restricțiilor care ar urma sa fie eliminate.

„Data de 15 mai este un reper calendaristic. Se analizează de specialiști situația și perspectiva după 15 mai.

Este foarte important cum ne comportăm, pentru că, spre bucuria noastră, cetățenii au fost responsabili în prevenirea răspândirii coronavirusului. În această notă optimistă, și de Paște, și de 1 Mai, cetățenii au respectat Ordonanțele militare, ceea ce înseamnă că în preajma zilelor de 14 – 15 mai o să avem o perspectivă optismită. Comitetul de urgență decide dacă trecem la stare de alertă în baza analizelor.”, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Alte 9 unități de învățământ prahovene intră în sistemul online

În urma ședinței CJSU Prahova de astăzi a fost aprobată o nouă Hotărâre, prin care au fost trecut în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH