29 noiembrie 2023
No menu items!

DE LA 1 IUNIE SE REDESCHID TERASELE ȘI PLAJELE, SE REIAU SPECTACOLELE ȘI COMPETIȚIILE SPORTIVE ÎN AER LIBER – VOM CIRCULA FĂRĂ DECLARAȚIE!

Cele mai vizualizate articole

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat noile măsuri de relaxare după întâlnirea avuta astăzi la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban, secretarul de stat Raed Arafat şi miniştri de Interne, Educaţiei, Sănătăţii, Economiei, Apărării şi Justiţiei, pe tema gestionării pandemiei de coronavirus.

De la 1 iunie se redeschid terasele. Mesele vor fi la cel puțin 2 metri distanță, vor putea sta maxim 4 persoane la o masă.

De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar și aici cu păstrarea distanței de 2 metri între scaunele de plajă.

De la 1 iunie se reia transportul internațional rutier și feroviar, în condiții de distanțare.

De la 1 iunie devin posibile spectacolele în aer liber, cu un număr maximum de 500 de spectatori, așezați pe scaune la distanțele impuse de regulile de distanțare, cu un control strict la intrare și cu respectarea normelor de igienă

De la 1 Iunie deplasarile între localități vor fi libere. Deci nu va mai fi nevoie de declarație când ieșim din localitate cu mașina, cu piciorul sau cu bicicleta.

De la 1 iunie se vor putea relua competițiile sportive pentru sporturile care se practică în aer liber și mai puțin pentru sporturile de contact. Meciurile se vor desfășura fără spectatori.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH